• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James: "Blij dat deze wedstrijd erop zit"

  Een ontgoochelde LeBron James kende niet zijn beste avond.

  Lebron James ruilde in het tussenseizoen de Miami Heat voor de Cleveland Cavaliers, zijn ex-ploeg. De eerste wedstrijd met zijn nieuwe maats verloor hij met 95-90 van de New York Knicks. Niet meteen het debuut dat hij in gedachten had.

  James, viervoudig meest waardevolle speler (MVP) van de NBA, kende niet zijn meest gelukkige avond tegen de Knicks van sterspeler Carmelo Anthony. Na de eerste helft moest hij het stellen met amper vier punten.

  In het derde en vierde kwart herpakte de 29-jarige superster zich enigszins, maar hij kon toch niet beletten dat de overwinning mee ging naar New York. "King James" was goed voor 17 punten, 5 rebounds en 4 assists, maar verloor de bal ook 8 keer aan een tegenstander.

  "Het was een emotionele wedstrijd voor mij", geeft James toe. "Iedereen keek uit naar deze wedstrijd en de sfeer was ongekend, maar ik ben blij dat de wedstrijd erop zit. Ik til niet te zwaar aan deze nederlaag. De automatismen komen wel."