• home
 • video
 • pas verschenen

  Gerrard: "Suarez niet genomineerd voor de Gouden Bal? Schandalig!"

  Gerrard: "Ik ga zeker nog een seizoen door."

  Livepool-kapitein Steven Gerrard is niet te spreken over de beslissing van de FIFA om zijn voormalige ploegmaat Luis Suarez niet op te nemen op de shortlist voor de Gouden Bal. "De politiek mag niet beslissen over deze prijs."

  Vorige week werd de lijst met de 23 finalisten (met ook Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard) aangekondigd. Opvallend was dat de naam van de Uruguayaanse international Luis Suarez daarop ontbrak. Dat vindt ook Steven Gerrard, zijn voormalige kapitein bij Liverpool.

  "Hij heeft 31 doelpunten gescoord en werd tot beste speler verkozen in de moeilijkste competitie ter wereld (de Premier League, red.). Dan vind ik het schandalig dat hij niet op de lijst staat. Hij zou met Cristiano Ronaldo moeten wedijveren voor de prijs. Ik kan het niet geloven."

  In het interview met the Daily Mail had Gerrard het ook nog even over zijn toekomst. "Ik ga zeker niet met pensioen deze zomer. Ook na dit seizoen zal je me nog aan de slag kunnen zien op een voetbalveld."

  "Of dat bij Liverpool zal zijn, dat weet ik nog niet. Dat is hun beslissing. Als ze willen dat ik bij hen blijf, dan moeten ze mij maar een voorstel doen", is Gerrard scherp voor de club van zijn hart.