• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanhaezebrouck over Vazquez: "Wil overwegen het hierbij te laten"

  Hein Vanhaezebrouck komt nog een keer terug op zaak-Vazquez.

  Op verzoek van AA Gent wil Hein Vanhaezebrouck een punt zetten achter de zaak-Vazquez. "Ik hoop wel dat onze externe communicatie sereen blijft", stipte de coach gisteravond nog fijntjes aan na de zege tegen Waasland-Beveren (4-1).

  Maandag in Extra Time dreigde Hein Vanhaezebrouck nog met een rechtszaak. Gisteren klonk de coach al milder over Victor Vazquez. Volgens de Spanjaard van Club had Vanhaezebrouck hem toegeroepen dat zijn spelers "hem zouden vermoorden".

  "Ik ben werknemer van AA Gent en heb enorm veel respect voor mijn bazen", vertelde Vanhaezebrouck gisteravond op de persconferentie na AA Gent - Waasland-Beveren (4-1).

  "Dit is een persoonlijke zaak, maar als zij willen dat ik het hierbij laat, wil ik dat overwegen."

  "We staan nog niet op dezelfde hoogte als Anderlecht of Club Brugge. Als we die progressie maken, hoop ik wel dat we sereen zullen blijven in onze communicatie. Dat is het laatste wat ik daarover wil zeggen."

  Vorige maandag in Extra Time: