• home
 • video
 • pas verschenen

  Tielemans geopereerd: "Maar wellicht zaterdag speelklaar"

  Tielemans kwam niet ongeschonden uit de strijd met Standard.

  Youri Tielemans ontbrak gisteren op het wedstrijdblad bij Anderlecht. Het paars-witte goudhaantje liep vorige zondag tegen Standard een breukje op in zijn hand en werd al geopereerd. "Maar wellicht kan hij zaterdag tegen Lokeren spelen."

  "Onze medische staf vond het een te groot risico om tegen Kortrijk te spelen", gaf Anderlecht-coach Besnik Hasi voor de match mee. "Dan had hij misschien de wedstrijden tegen Lokeren (zaterdag) en Arsenal (volgende week dinsdag) moeten missen."

  Tielemans ging gisteren al onder het mes. "De breuk was gecompliceerder dan verwacht en daarom is Youri al geopereerd. Maar wellicht kan hij zaterdag spelen tegen Lokeren."