• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook MacDonald ligt in de lappenmand

  Sherjill MacDonald heeft last van zijn linkerschouder.

  Westerlo zit met een spitsenprobleem. Na topschutter Frédéric Gounongbe zal ook Sherjill MacDonald de komende weken niet kunnen scoren. De 29-jarige Nederlander ligt in de lappenmand met een blessure aan zijn schouder.

  Gisteren stond Sherjill MacDonald niet op het wedstrijdblad in Oostende (4-0). "De schouderbanden van Mackie zijn afgescheurd", legt zijn zaakwaarnemer uit in Gazet van Antwerpen.

  "Hij speelt al drie maanden met een verband rond zijn linkerschouder, maar bij het minste contact heeft hij pijn en raakt zijn schouder uit de kom. Dat verklaart ook zijn mindere prestaties van de jongste weken. Hij wordt zo snel mogelijk geopereerd."

  Met welke spits treedt Westerlo zondag aan tegen Moeskroen-Péruwelz? Kevin Koffi? Of vist coach Dennis van Wijk Kevin Vandenbergh op?