• home
 • video
 • pas verschenen

  Odjidja is even buiten strijd met een knieblessure

  Vadis Odjidja ligt in de lappenmand.

  De Engelse tweedeklasser Norwich City moet het enkele weken zonder Vadis Odjidja zien te rooien. De voormalige middenvelder van Club Brugge kampt met een knieblessure.

  Vadis Odjidja stond afgelopen weekend voor het eerst aan de aftrap bij Norwich, maar aan die basisplaats beleefde hij niet veel plezier. Bij de rust moest hij in de kleedkamer blijven nadat hij zijn knie verdraaid had.

  Na onderzoek is gebleken dat hij een tijdje buiten strijd zal zijn. "Ik heb geen goed nieuws over Vadis", vertelde Norwich-coach Neil Adams. "Hij heeft een scan achter de rug en daaruit blijkt dat de mediale band van zijn knie beschadigd is."

  "Vadis zal jammer genoeg enkele weken out zijn. We moeten nu beslissen of hij al dan niet een operatie nodig heeft. Als dat het geval is, zal hij nog langer out zijn. Vadis liep die blessure al na vijf minuten op. Het zegt veel over hem dat hij voort speelde."

  Norwich City doet het voorlopig niet onaardig in de Engelse tweede klasse. Na 14 speeldagen staat het op de zesde plaats met 23 punten. Dat is drie punten minder dan het leiderstrio Derby-Watford-Wolverhampton.