• home
 • video
 • pas verschenen

  Mazzu: "Ik heb voorstel van Standard geweigerd"

  Felice Mazzu heeft geen zin om Charleroi in de steek te laten.

  Standard zag in Charleroi-coach Felice Mazzu de gedroomde opvolger van Guy Luzon. Maar Mazzu blijft gewoon waar hij is. "Mijn toekomst ligt in Charleroi."

  Standard trok eerder al eens aan de mouw van Felice Mazzu, toen die nog coach was bij Woluwe. "Het klopt dat ze nu weer contact hebben opgenomen en een voorstel gedaan hebben. Maar ik heb geweigerd", zegt Mazzu.

  "Ik blijf bij mijn eerdere standpunt: ik blijf altijd bij de club waar ik onder contract lig. Ik heb wel met Standard gepraat, maar dat is uit beleefdheid, omdat het een grote club is."

  "Mijn heden ligt bij Charleroi en ook mijn toekomst ligt bij Charleroi. Of de derde keer de goeie keer wordt? Nee, ik vind het essentieel dat ik met mezelf in het reine kan zijn."

  Bayat: "Felice is een zeldzaamheid in het voetbal"

  Volgens Standard-voorzitter Roland Duchâtelet was Felice Mazzu na vage interesse van zijn club zélf komen aankloppen. Maar die lezing klopt volgens Charleroi-directeur Mehdi Bayat niet. Bayat is dan ook verheugd dat Mazzu zijn club trouw blijft. "Felice is iemand met principes, een zeldzaamheid in het voetbal."

  "We zijn wel van plan om met hem om de tafel te zitten om zijn contract open te breken. We zijn aan een langetermijnproject aan het werken en willen Felice zo lang mogelijk houden."