• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht zwoegt, Gent en Lokeren fluitend naar overwinning

  Mitrovic helpt Anderlecht aan een zege op het veld van Kortrijk.

  Er is woensdagavond vlot gescoord in de eerste klasse. In vijf matchen werd 22 keer gescoord. In de top 6 waren er zeges voor Anderlecht, Gent en Lokeren, terwijl Westerlo verloor in Oostende. Standard rukt op na een krappe zege bij Cercle.

  Anderlecht heeft voor het eerst in vier wedstrijden nog eens de drie punten gepakt op het veld van Kortrijk. De competitieleider moest wel zwoegen tegen een goed spelend Kortrijk, maar won uiteindelijk met 2-3.

  AA Gent heeft zich op de tweede plaats genesteld na een overtuigende overwinning tegen Waasland-Beveren. Gent scoorde vier keer en kreeg maar een doelpunt tegen.

  Oostende had al vijf wedstrijden niet meer kunnen winnen, maar zette dat recht tegen Westerlo. De kustploeg won met  4-0. Westerlo blijft wel in de top zes.

  Standard klopt na een tweede overwinning op een rij zowaar op de poort van de top zes. Cercle Brugge plooide in eigen huis pas in het slot: 0-1.

  Lokeren is naar de derde plaats gesprongen na een ruime zege op Charleroi. Een doelpuntenkermis op Daknam eindigde op 5-2.

  Voor een uitgebreid verslag van elke wedstrijden kan u op de scores klikken in het uitslagenbord.