• home
 • video
 • pas verschenen

  Volleybalclub Antwerpen vindt nieuwe hoofdsponsor

  Volleybalclub Antwerpen heeft een nieuwe hoofdsponsor.

  De toekomst van volleybalclub Antwerpen lijkt verzekerd na het aantrekken van een nieuwe hoofdsponsor. Vanaf nu heet de club "Topvolley Callant Verzekeringen".

  Sportief heeft Antwerpen een uitstekend seizoen achter de rug, maar financieel had de club kopzorgen. Antwerpen kampte met een tekort van 200.000 euro. Dat kwam Antwerpen deze maand nog op kritiek te staan van concurrent Maaseik.

  "Gelet op de financiële uitdagingen van de voorbije maanden ging de club op zoek naar nieuwe investeerders om het project "Antwerps topvolley" te kunnen garanderen op langere termijn", schrijft Antwerpen op zijn site.

  "Na de recente eenmalige subsidie van de stad Antwerpen in het belang van de continuïteit van de club, zetten de voorbije weken ook enkele privépartners hun schouders onder het reddingsplan. Callant Verzekeringen stelde zich intussen kandidaat om de nieuwe hoofdsponsor te worden."

  Morgen speelt Antwerpen zijn eerste wedstrijd onder zijn nieuwe naam tegen Asse-Lennik.