• home
 • video
 • pas verschenen

  Lieven Maesschalck is niet langer kinesist bij Rode Duivels

  Lieven Maesschalck maakt geen deel meer uit van de Duivels-staf.

  Kinesist Lieven Maesschalck laat weten dat hij geen deel meer uitmaakt van de medische staf bij de nationale ploeg. "Ik blijf wel ter beschikking van de spelers voor eventuele individuele revalidaties", klinkt het nog.

  “Samen met dokter Kris Van Crombrugge heb ik een omkadering met professionele werking en structuur neergezet. Met heel veel spelers heb ik al jaren een uitstekende band, al van voor mijn periode bij het team. En die band zal blijven", klinkt het bij Maesschalck.

  "De afgelopen jaren bij de Rode Duivels waren een verrijking. Ik heb samengewerkt met een erg volwassen groep en een team van geëngageerde medewerkers. Samen hebben we een mooi parcours afgelegd. Ik wens iedereen in de toekomst heel veel succes", besluit Maesschalck.

  Het afscheid van Maesschalck is niet echt een verrassing. Begin oktober paste hij al voor de EK-kwalificatieduels van de Rode Duivels tegen Andorra en Bosnië-Herzegovina. Maesschalck woonde toen een congres in Australië bij.