• home
 • video
 • pas verschenen

  Bielsa: "Batshuayi is een complete speler"

  Michy Batshuayi wordt uit de ploeg gehouden door André-Pierre Gignac.

  Michy Batshuayi heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn overstap van Standard naar Marseille. Maar in de Ligabeker krijgt de Belgische spits toch zijn kans. Coach Marcelo Bielsa is alvast lyrisch.

  Michy Batshuayi heeft zich bij Marseille de voorbije maanden moeten verzoenen met een rol als invaller. In de Ligabeker tegen Rennes, komende woensdag, mag hij zijn talent toch eens tonen.

  Marcelo Bielsa heeft er alvast vertrouwen in. Hij steekt de loftrompet over de jonge Belgische aanvaller af. "Michy is een complete speler", vindt de Argentijn.

  "Hij houdt het spel goed breed, is niet te beroerd om mee te verdedigen, is fysiek erg sterk, maar toch handig, hij kan met zijn twee voeten schieten, heeft lef, hij aarzelt niet om tot het uiterste te gaan én hij zoekt graag de flanken op", somt Bielsa zijn kwaliteiten op. Afwachten of hij dat morgen ook kan laten zien...