• home
 • video
 • pas verschenen

  Won u tickets voor de premiere van Tony Cairoli, The Movie?

  Op maandag 3 november gaat in Hasselt de film over motorcrosser Tony Cairoli in première. Sporza geeft 3 duotickets weg. De winnaars van de tickets voor de film én de afterparty zijn bekend.

  De winnaars van onze wedstrijd zijn:

  • Joeri Vinckx uit Westerlo
    
  • Robin van Gansbeke uit Zottegem
    
  • Glenn Bouweraerts uit Sint-Niklaas

  Tony Cairoli, The Movie

  De Siciliaan Antonio (Tony) Cairoli verliet op jonge leeftijd zijn familie om te gaan racen in het noordelijke gedeelte van Italië. Nog later zal hij naar Lommel verhuizen, om er zijn racing skills verder te ontwikkelen. De verhuis naar België viel hem zwaar, maar dankzij de steun van zijn top team, met onder andere onze landgenoot en all-time World Champion Stefan Everts, geraakte hij erdoor.

  Het resultaat van Tony’s harde werk: 6 wereldtitels in de MXGP-klasse. Maar de 28-jarige coureur heeft onlangs een paar levensingrijpende veranderingen moeten doorstaan: het verlies van zijn moeder in 2011 en zijn vader afgelopen juni.

  www.kinepolis.be