• home
 • video
 • pas verschenen

  Sven Nys trekt op stage naar Mallorca

  Nys rijdt volgend weekend wel mee in Kruibeke en Meulebeke.

  Sven Nys vertrekt morgen op stage naar Mallorca om er twee weken te trainen. De stage was al langer gepland en heeft dus niets te maken met zijn opgave in Valkenburg. Volgend weekend zal Nys wel weer crossen in België.

  Sven Nys kende vandaag een lastige dag in Valkenburg. De Belgische kampioen kwam, vooral door de warmte, niet in het stuk voor. Na materiaalpech stapte Nys zelfs uit de koers.

  Na de wedstrijd maakte Nys bekend dat hij maandag op stage naar Mallorca trekt. "Mijn slechte prestatie in Valkenburg verandert daar niets aan. Ik wil me er optimaal voorbereiden op onder meer de Koppenbergcross (1 november)."

  Volgend weekend staan er geen klassementscrossen op het programma, maar Nys verschijnt wel aan de start in Kruibeke en Meulebeke. "Ik vlieg even over en weer. Na dat weekend keer ik gewoon terug naar Spanje, waar ik mijn trainingen zoals voorzien ga afwerken. Dat was zo gepland."