• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen-supporter overleden na duel met Anderlecht

  De beide clubs betuigen hun medeleven.

  Zaterdagavond na de competitiematch tussen KV Mechelen en RSC Anderlecht (1-1) is een supporter van de thuisploeg overleden aan een hartstilstand. Hij werd vlak voor het laatste fluitsignaal onwel in de tribune.

   "Verschillende supporters rondom hem in de tribune hebben samen met een aanwezige dokter meteen de reanimatie gestart", zo verklaart clubdokter Robin Vanhoudt, die naar de hoofdtribune werd geroepen.

  "Samen met het EHBO-team reanimeerden we de persoon verder. De MUG heeft de man naar het Imelda Ziekenhuis in Bonheiden gebracht, maar hij is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand."

  "KV Mechelen wenst haar medeleven te betuigen aan de familie en kennissen", zo klinkt het. Ook Anderlecht reageerde al op Twitter: "RSCA betuigt zijn steun aan de familie en vrienden van de KV Mechelen-supporter die gisteren overleed."