• home
 • video
 • pas verschenen

  Frank de Boer is niet beschikbaar voor Oranje

  Frank de Boer werd al vier keer kampioen als Ajax-trainer.

  Ajax-trainer Frank de Boer zegt dat hij niet openstaat voor een functie bij de Nederlandse voetbalbond KNVB. "Ik ben zeker niet beschikbaar om bondscoach te worden", klinkt het in het Algemeen Dagblad.

  De naam van De Boer valt hier en daar als mogelijke opvolger voor Guus Hiddink. Zijn positie staat immers zwaar ter discussie na de pijnlijke 2-0 nederlaag van afgelopen maandag tegen IJsland. De succesvolle coach van Ajax laat de eventuele belangstelling van de KNVB echter aan zich voorbij gaan.

  Over de situatie rond het Nederlands elftal houdt hij zich ook liever op de vlakte. "Zoals iedere Oranje-fan vond ik het ook niet leuk dat Nederland onderuit ging tegen IJsland. Maar ik zit er niet op te wachten om mijn mening te geven. De enige remedie is punten pakken."