• home
 • video
 • pas verschenen

  Franck Ribéry opnieuw in de wedstrijdselectie bij Bayern

  Ribéry miste door zijn blessure onder andere het WK.

  De Franse sterspeler Franck Ribéry zit voor het eerst sinds 13 september in de wedstrijdselectie bij de Duitse landskampioen Bayern München. Tegen Werder Bremen begint hij wel op de bank. De winger blesseerde zich net voor het WK aan zijn knie.

  Ribéry kon deze week voluit trainen met de groep en overtuigde zijn trainer Pep Guardiola om hem op te nemen in de wedstrijdselectie. De Spanjaard zet hem wel nog op de bank.

  Ribéry speelde dit seizoen al eens 22 minuten op de derde speeldag tegen Stuttgart, maar viel daarna opnieuw geblesseerd uit. Wellicht houdt hij het nu langer vol, aangezien de blessure volledig van de baan is volgens Holger Broich, conditietrainer bij Bayern.