• home
 • video
 • pas verschenen

  Okriasjvili is weer te laat in Genk en moet naar de B-ploeg

  Okriasjvili stuurde zijn kat naar de training.

  Racing Genk heeft Tornike Okriasjvili met onmiddellijke ingang naar de B-kern gestuurd. De Georgiër daagde niet op voor de ochtendtraining na zijn interlandverplichtingen. "De speler verhuist naar de B-kern tot zijn gedrag dat van een voorbeeldig profvoetballer is."

  Okriasjvili trof dinsdag raak voor zijn land in de EK-kwalificatiematch tegen Gibraltar. Deze ochtend had hij zich opnieuw in Genk moeten melden, maar de Georgiër was nergens te bespeuren.

  "Na kort overleg tussen de sportieve staf en algemeen directeur Patrick Janssens werd beslist dat de speler naar de B-kern verhuist tot zijn gedrag dat van een voorbeeldig profvoetballer is", laat de club weten.

  De 22-jarige middenvelder speelt pas sinds deze zomer voor Genk. Ook na zijn vorige interlandwedstrijd was hij al eens een dagje te laat weer in België. Toen raakte hij niet door de grenscontrole in Istanbul.