• home
 • video
 • pas verschenen

  Nadal wil operatie uitstellen tot na Masters

  Rafael Nadal slikt antibiotica voor een blindedarmontsteking.

  Het is nog onzeker of Rafael Nadal volgende maand kan deelnemen aan de ATP-Masters. De Spanjaard is nog maar net hersteld van een polsblessure en heeft nu last van een blindedarmontsteking. "Ik moet het geschikte moment vinden voor de operatie."

  Het einde van het tennisseizoen loopt niet over rozen voor Rafael Nadal. De nummer 3 van de wereld heeft last van een blindedarmontsteking en weet dus niet of hij de Masters zal halen.

  "Ik moet onder het mes, maar ik moet wel nog het geschikte moment vinden", zegt Nadal. "Ik wil eerst afwachten hoe mijn lichaam reageert op de antibiotica die ik nu neem."

  Nadal wil de operatie uitstellen tot na het seizoen, zodat hij kan meedoen aan de ATP-Masters in Londen volgende maand. "Ik ga er alles aan doen om erbij te zijn in Londen, maar ik kan niets beloven."

  "Ik heb weken van blessureleed achter de rug, het is geen makkelijk einde van het seizoen voor mij." Nadal maakte eind september zijn comeback in Peking nadat hij sinds Wimbledon (foto) aan de kant had gestaan.