• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo is eerste sporter met 100 miljoen Facebook-fans

  Ronaldo is de eerste man en sporter met 100 miljoen likes.

  Cristiano Ronaldo is weer een record rijker. Voor een keer heeft het niet echt te maken met de geweldige voeten van Ronaldo, maar de Portugees heeft de kaap van 100 miljoen fans op Facebook bereikt.

  Cristiano Ronaldo, die sinds 2009 een fanpagina heeft op Facebook, is de eerste man en sporter die 100 miljoen fans heeft verzameld. In juli bereikte zangeres Shakira die mijlpaal al.

  In een videoboodschap bedankte Ronaldo zijn fans. "Ik ben erg blij en erg vereerd dat ik 100 miljoen 'vind-ik-leuks' heb verzameld. Het is fantastisch om via Facebook contact te hebben met mijn fans over de hele wereld. Hun geweldige steun inspireert mij en ik wil ze allemaal bedanken."

  Ronaldo troeft op Facebook zo Lionel Messi af, die "slechts" 74 miljoen likes telt. Bij de Rode Duivels kan Eden Hazard rekenen op 7,5 miljoen fans, Thibaut Courtois moet het stellen met 3,8 miljoen likes, Vincent Kompany houdt het bij 2,7 miljoen.