• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mertens viert doelpunt met jarige Van Damme

  De jarige Van Damme mag delen in de vreugde van Mertens.

  Opvallend beeld tijdens België-Andorra: Dries Mertens loopt na zijn eerste doelpunt direct naar Jelle Van Damme (31). "Na mijn eerste goal wou ik naar Serge Borlée (liaison officer) en Jelle Van Damme lopen, omdat het hun verjaardag was. We wilden dat samen vieren."

  De Belgen waren een dik uur bezig wanneer Dries Mertens zijn eerste treffer van de avond binnentikt. Alderweireld zet de bal voor langs rechts en via de deklat en de goed gevolgde Mertens gaat het leer tegen de netten. Opvallend: Mertens loopt bij zijn viering direct naar Jelle Van Damme, die op de bank zit.

  "Na mijn eerste goal wou ik naar Serge Borlée, de liaison officer, en Jelle Van Damme, omdat het vandaag hun verjaardag is', zei Mertens na de match. "We wilden dat samen vieren. Uiteindelijk bleek serge echter in de tribune te zitten."