• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zo brengen onze eersteklassers de tijd door tijdens een interlandweek

  Competitierevelatie Westerlo ging deze week golfen.

  Terwijl alle aandacht deze week naar de Rode Duivels ging, zaten de eersteklassers niet stil. In de schaduw van het interlandvoetbal maakten verschillende clubs tijd voor ontspanning of voor hun fans. Een overzicht.

  Anderlecht houdt open training

  Omdat de Rode Duivels de oefenvelden van Anderlecht in Neerpede een week lang bezetten, koos Anderlecht er voor om woensdag een open training te organiseren in het Vanden Stockstadion. De achtergebleven spelers deelden handtekeningen uit en gingen op de foto met de fans.

  AA Gent op bedrijfsbezoek

  AA Gent ging de leerrijke toer op. De spelers en staf brachten een bedrijfsbezoek aan een staalproducent. En daar hoorde natuurlijk aangepaste kledij en een aangepaste bril bij.

  Twitterview bij Club Brugge

  Onder de titel "This is your captain speaking" hield Club Brugge woensdag een Twitterview, een interview via Twitter, met aanvoerder Timmy Simons. 

  De fans kregen een antwoord op vragen als: Wie is je grootste idool?, Wat is het verschil tussen de jonge en de oude Timmy Simons? En wat wil je doen na je carrière als voetballer?

  Westerlo leert golfen

  Westerlo-trainer Dennis van Wijk trok woensdag met zijn spelers naar de green van Noorderwijk om hun balgevoel met een golfbal aan te scherpen. Naar verluidt konden vooral Annys, Molenberghs, Maertens, Schouterden en Cordier wel overweg met een golfstick.

  KV Kortrijk doet een rijdend interview met Santini

  KV Kortrijk mistte deze week vier spelers door interlandverplichtingen. Chanot, Keet, Tambe en Thomasevic verlieten tijdelijk de spelersgroep van Yves Vanderhaeghe.

  Niet opgeroepen voor zijn land was Ivan Santini. De Kroaat liet zich dan maar interviewen door KVK-tv, al rijdend door de binnenstad van Kortrijk. Santini sprak onder meer over zijn favoriete gerecht, de Belgische vrouwen en zijn meest memorabele match voor Kortrijk.

  Racing Genk bezoekt kinderafdeling

  Racing Genk maakte tijd voor een maatschappelijke activiteit. De spelers bezochten de kinderen van ziekenhuis Oost-Limburg. Buffel en co deelden cadeautjes en handtekeningen uit en er werd ook tijd gemaakt om selfies te nemen.

  Standard houdt een doorgedreven krachttraining

  Standard beleefde tot nu toe nog geen schitterend seizoen. Reden voor De Camargo en zijn ploegmaats om de spierballen te laten rollen in de krachthonk.

  Waasland-Beveren op de golfbaan

  Waasland-Beveren liet dinsdag wel de teugels even vieren. Net als Westerlo ging de Wase spelersgroep opzoek naar wat ontspanning op een golfterrein.

  Bij Waasland-Beveren bleken vooral David Destorme en Kenny Steppe geoefende golfers.

  Charleroi oefent tegen Luxemburgse eersteklasser

  Geen speciale activiteiten voor de spelers van Charleroi deze week. De ploeg van trainer Mazzu hield het bij een oefenmatch tegen de Luxemburgse eersteklasser F91 Dudelange.

  Charleroi haalde het uiteindelijk met 3-1.

  Lierse zondert zich af in Nederland

  Ook Lierse hield het deze week bij voetballen. Slavisa Stojanovic nam zijn spelers mee naar Hoenderloo in Nederland. Daar werd  achter gesloten deuren de belangrijke wedstrijd tegen Cercle Brugge voorbereid.