• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Limburg United-manager: "Kunnen voor verrassingen zorgen"

  Marguillier: "Hier zou ik op voorhand voor getekend hebben."

  Limburg United ontvangt vanavond Aalstar en is vastberaden om een vervolg te breien aan de sterke seizoensstart. Limburg United-manager Danny Marguillier ziet zijn ploeg nog voor verrassingen zorgen. "Ik durf zelfs te hopen dat we gaan flirten met de play-off-plaatsen."

  Limburg United verraste op de openingsspeeldag Bergen met uitgesproken 85-67-cijfers. Tegen landskampioen Oostende was een stunt niet mogelijk, maar de ploeg van Bryan Lynch (foto) kon toch aardig weerwerk bieden: 84-70.

  Manager Danny Marguillier had van geen betere start kunnen dromen. "Hier zou ik op voorhand voor getekend hebben. Ik denk dat een gemakkelijker seizoensbegin mogelijk was, maar we zijn niet weggespeeld."

  "Ik moet voorzichtig zijn, want het seizoen is nog pril, maar ik durf te hopen dat we gaan flirten met de play-off-plaatsen. Als ik naar het team en de vechtlust kijk, moet dat mogelijk zijn. We kunnen nog voor wat verrassingen zorgen."

  Door de resultaten komt ook het Limburgse publiek naar het basketbal kijken. "We hebben al veel aanvragen gekregen voor inkomtickets tegen Aalst en ook de verkoop van de abonnementen gaat vlot. Dat doet hopen dat we terug een goedgevuld huis kunnen krijgen", stelt Marguillier.

  Marguillier: "Tegen Aalst kunnen we verrassen"

  Vanavond moet Limburg United Aalstar van het maximum van de punten houden. "Ik denk dat we kunnen verrassen, maar met Aalstar weet je natuurlijk nooit. Ze hebben een enorm scorend vermogen en het blijft voor iedereen een zware tegenstander."

  "Misschien kunnen we er wel voor zorgen dat de tegenstanders met schrik naar Limburg komen", besluit Marguillier.