• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rob Peeters: "Heb vertrouwen in het seizoen"

  Rob Peeters in actie in het veld.

  Het Vastgoedservice-Golden Palace-team heeft zich als laatste veldritploeg voorgesteld. Blikvangers zijn Rob Peeters en Wout Van Aert, die begeleid worden door Niels Albert. "Hij brengt een pak tips mee die mijn prestaties kunnen bevorderen", stelt Peeters.

  "Ik heb dit jaar een heleboel jonge renners naast mij gekregen", vertelde Rob Peeters (29) op de persvoorstelling van Vastgoedservice. "Dat geeft een goeie ondersteuning en ik denk dat we op een hoog niveau zullen presteren."

  Nieuw bij de ploeg is Niels Albert, die door hartproblemen zijn carrière vroegtijdig moest beëindigen en nu raadgever is. "Zijn komst heeft heel wat teweeggebracht", zegt Peeters. "Ook al ben je al jaren met je vak bezig, van Niels kun je nog veel bijleren."

  "Hij neemt de bos- en wegtrainingen voor zijn rekening. Daardoor hebben we enkele nieuwe methodes ontdekt. Niels brengt een pak handige tips mee die mijn prestaties kunnen bevorderen."

  "Mijn aanloop naar dit seizoen is wel wat minder verlopen. Ik had af te rekenen met ziektes en kreeg tendinitis aan de knie. De ploeg heeft me op stage gestuurd, waardoor ik nu wel top ben. Ik ben klaar voor het seizoen en heb er het volste vertrouwen in."

  Van Aert: "Weer progressie boeken, zeker bij de profs"

  Wout Van Aert maakte de overstap van Telenet-Fidea. De wereldkampioen bij de beloften zal dit seizoen enkel de BPost Bank Trofee afwerken bij de profs, de andere categorieën rijdt hij bij de beloften.

  "Zo kan ik mijn regenboogtrui tonen aan het publiek. Het is niet zo dat ik de Superprestige bewust ontloop omdat Mathieu van der Poel daar wel rijdt. De Koppenbergcross en de cross in Ronse (beiden BPost) liggen me een stuk beter. Ik hoop weer progressie te boeken, zeker bij de profs."