• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vidarsson: "Weet waar ik naartoe wil en met wie"

  "Ik bedank Lorenzo Staelens voor alles wat ik geleerd heb."

  Arnar Vidarsson is vandaag officieel voorgesteld in het Jan Breydelstadion als coach van Cercle Brugge. "Ik geloof 200 procent in de spelersgroep en het team. Ik weet perfect waar ik naartoe wil en met wie."

  Na een eerste training onder Arnar Vidarsson werd de IJslander ook officieel voorgesteld als hoofdcoach. De voormalige assistent van Lorenzo Staelens begon zijn persconferentie met een dankwoord voor de ex-coach. "Ik wil hem danken voor de goede samenwerking de voorbije jaren."

  "Ik heb er plezier aan beleefd en heb veel van hem geleerd, maar nu gaan we daar niet meer over spreken. Het zou maar slap zijn als ik iemand kopieer."

  "Ik kan hier meteen beginnen te werken. Ik weet waar de problemen liggen, maar ik geloof 200 procent in de spelersgroep en het team. Ik weet perfect waar ik naartoe wil en met wie", zei de 36-jarige IJslander.

  Cercle Brugge moet wel nog op zoek naar een assistent voor Vidarsson met een Pro-Licencediploma. De kersverse trainer is daarvan nog niet in het bezit. "Geef ons een week de tijd", klinkt het bij de vereniging.