• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Joos: "Mis Tielemans in de kern van de Rode Duivels"

  In Extra Time hadden de analisten onder andere aandacht voor het penaltydebacle bij Anderlecht, de zwakke reeks van Racing Genk, het ontslag van Lorenzo Staelens, de crisis bij Zulte Waregem en de EK-interland tegen Andorra. Bekijk hier nog eens alle fragmenten.

  Joos: "Ik mis Tielemans in de kern van de Duivels"

  Youri Tielemans speelde een hoofdrol in een van de meest opvallende momenten van het voorbije weekend. "Hasi had hem die penalty moeten laten trappen, want hij stak er met kop en schouders bovenuit", zegt Filip Joos. "Ik mis hem ook in de kern van de Rode Duivels, zeker nu Axel Witsel er niet bij is. Hij kan het spel echt versnellen."

  Degryse: "Er zit meer in Genk, maar hoe lang zeggen ze dat nu al?"

  Racing Genk speelde zondag al voor de zevende keer gelijk. Extra Time bekeek de Genkse statistieken uit 2014 en die konden Marc Degryse niet bekoren: "Ze winnen 7 matchen op 31. Het duurt te lang. Wanneer gaan ze zelfs eens twee keer na mekaar winnen? Er zit meer in deze groep, maar hoe lang zeggen ze dat nu al?"

  Degryse: "Brengt nieuwe Cercle-coach wel beterschap?"

  Cercle Brugge nam gisteren afscheid van Lorenzo Staelens. Onder meer Marc Degryse vond het ontslag van de coach opvallend. "Hij had beperkte middelen en heeft het niet slecht gedaan. Ik vraag me dus af of een nieuwe coach veel beterschap zal brengen."

  Vandenbempt: "0-0 zou Essevee al een boost geven"

  Zulte Waregem blijft in de hoek waar de klappen vallen en staat na tien speeldagen alleen laatste. "Er gelden in de kelder van het klassement wetmatigheden die ploegen zoals Zulte Waregem niet gewoon zijn", zegt Peter Vandenbempt. Maar moet Essevee het mooie voetbal van de voorbije seizoenen dan overboord gooien? "Met een 0-0 zouden ze al zeer blij zijn. Dat gaat een boost geven."

  Mulder: "Een groenteboer en agent bij Andorra"

  De Rode Duivels spelen vrijdag hun eerste EK-kwalificatie-interland tegen Andorra. Niet meteen een klepper en dat illustreert Jan Mulder ook. "Ik zat met hun middenveld, een groenteboer en een agent, op café."