• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dante Brogno niet langer trainer van Tubeke

  Brogno was al drie en een half jaar aan de slag bij Tubeke.

  Tweedeklasser Tubeke moet op zoek naar een nieuwe trainer. "De club en Brogno hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking stop te zetten", meldt Tubeke.

  Tubeke staat momenteel op een elfde plaats in de Proximus League met dertien punten. Maar de nieuwe Zuid-Koreaanse investeerders hadden op een snellere sportieve vooruitgang gehoopt. Daarom nam de Waals-Brabantse tweedeklasser na drie en een half jaar afscheid van Dante Brogno.

  "De directie van Tubeke en de trainer hebben in onderling overleg beslist om de samenwerking stop te zetten. Wij willen Dante bedanken voor de afgelopen jaren en vooral voor de goede resultaten van vorig seizoen."