• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Courtois blijft nog in Londen voor extra onderzoeken

  De gevolgen van de botsing blijven Courtois parten spelen.

  Thibaut Courtois zal ook vandaag niet aansluiten bij de andere Rode Duivels. De Chelsea-doelman ondergaat woensdag in Londen nog bijkomende onderzoeken. Als daar groen licht gegeven wordt, kan de Rode Duivel afreizen naar België en donderdag meetrainen met de nationale ploeg.

  Thibaut Courtois moest zondag in de topper tegen Arsenal al na 24 minuten naar de kant. De Chelsea-doelman was eerder in die match hard in aanraking gekomen met Alexis Sanchez. Courtois speelde eerst nog even voort, maar moest kort daarna toch gewisseld worden.

  De doelman werd behandeld voor een scheurtje in zijn oor en onderging vandaag medische testen bij zijn club Chelsea. De medische staf van de Londense club heeft beslist om woensdag om 12u bijkomende onderzoeken uit te voeren.

  Pas als daar groen licht gegeven wordt, kan Courtois naar België afreizen en zich bij de andere Duivels voegen. Bondscoach Marc Wilmots had gisteren nog laten verstaan dat Courtois er woensdag gewoon bij zou zijn, maar dat scenario valt dus in het water.