Ga naar de inhoud

Wilmots: "Courtois sluit woensdag aan bij de groep"

 ma 6 oktober 2014 16:20
Courtois kwam gisteren onzacht in aanraking met Alexis Sanchez.
Goed nieuws voor de Rode Duivels: Thibaut Courtois is ontslagen uit het ziekenhuis, waar hij behandeld werd voor een scheurtje in z'n oor. De EK-kwalificatiematchen tegen Andorra (vrijdag) en Bosnië (maandag) komen niet in gevaar.

Paniek gisteren op Stamford Bridge toen Thibaut Courtois onzacht in aanraking kwam met het dijbeen van Alexis Sanchez. Een kwartier na de botsing moest de Rode Duivel de strijd staken tegen Arsenal.

Bij Chelsea vreesden ze voor een lichte hersenschudding, maar coach Jose Mourinho maakte zich geen zorgen. Terecht, zo blijkt. Courtois werd opgelapt aan een scheurtje in zijn oor en is bijna helemaal de oude.

"Thibaut heeft het ziekenhuis verlaten en zal normaal gezien speelklaar zijn voor de interlands bij België", zegt Chelsea op zijn website.

"Woensdag sluit hij aan bij de groep", zegt bondscoach Marc Wilmots. "Steven Defour en Radja Nainggolan (die zondag in actie kwamen met hun club, red) doen dat al vanavond."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.