• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vandenbempt: "Ik heb het wel voor Nill De Pauw"

  De Pauw viert een doelpunt.

  Bij Lokeren heeft Nill De Pauw plots de weg naar het net gevonden. "Maar ook als hij niet scoort, is hij erg belangrijk", zegt Peter Vandenbempt in Extra Time. Bekijk de goals (en eerdere missers) van De Pauw hierboven in het fragment uit Extra Time.

  Nill De Pauw liet in het seizoensbegin enkele ronkende kansen liggen voor Lokeren, maar scoort de voorbije weken met de ogen dicht. Peter Vandenbempt koos in Extra Time het bovendrijvende torinstinct van De Pauw als zijn "Moment van de week".

  "Ik heb het wel voor Nill De Pauw. Hij is een uitstekende voetballer met twee goeie voeten en veel loopvermogen. Hij beweegt intelligent en is niet te beroerd om hard te werken."

  "Hij beleefde een moeilijk seizoensbegin. Hij was de koning van de missers en er werd zelfs de draak met hem gestoken. Maar zijn coach Peter Maes weet wat hij aan De Pauw heeft. Zelfs als hij niet scoort, blijft hij belangrijk."

  "Ik vind dat De Pauw minder aandacht en lof oogst dan hij verdient op basis van zijn voetballende kwaliteiten. Hij draait heel goed mee in de uitstekende ploeg van Peter Maes."