• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bekijk de horror-crash van Jules Bianchi

  De klap van Bianchi.

  Een toeschouwer heeft gisteren de klap van Jules Bianchi tijdens de GP van Japan gefilmd en op het internet gezet. Hieronder kunt u ook bekijken hoe de Marussia van Bianchi hard tegen een takelvoertuig schuift. De F1-bolide doet de zware takelauto zelfs even opwippen.

  De toestand van de 25-jarige Jules Bianchi is overigens nog steeds erg zorgwekkend. Hij raakte ernstig gewond aan zijn hoofd. 

  "Zijn toestand is kritiek, maar stabiel. Hij is er heel erg aan toe", meldt de perswoordvoerder van de FIA. "Ik leg deze verklaring af op vraag van zijn ouders, die voelen zich niet in staat de pers te woord te staan."

  Steunbetuigingen op social media

  Met de hashtags #PrayForJules en #PrayforJulesBianchi betuigen veel rijders en mensen uit de F1-wereld hun steun voor Jules Bianchi op Twitter en Instagram. Ook WK-leider Lewis Hamilton blijft met zijn gedachten bij zijn Franse collega.