• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge legt goudhaantje Oulare vast tot 2018

  "Ik ben echt superblij", zegt Oulare over zijn nieuw contract.

  Obbi Oulare, de groeibriljant van Club Brugge, heeft zijn contract verlengd tot 2018. "Ik kan nergens beter zijn voor mijn ontwikkeling", zegt de 18-jarige spits. "Ik wil onze jeugdmedewerkers feliciteren met het schitterende werk", zegt CEO Vincent Mannaert.

  Aan één glansprestatie tegen Kortrijk had Obbi Oulare genoeg om de voetbalkenners van zijn talent te overtuigen. Club Brugge smeedt het ijzer nu het heet is en breekt het contract van de jongeling open van 2016 naar 2018.

  "Ik ben echt superblij", zegt Oulare. "Sinds mijn komst naar Club voel ik heel veel vertrouwen van de trainers en de directie. Ik kan nergens beter zijn voor mijn ontwikkeling en wil Club en de fans nog veel teruggeven."

  "Het is de voorbije jaren een prioriteit geworden om onze talenten uit de eigen opleiding volwaardige kansen te geven in het A-elftal", zegt CEO Vincent Mannaert.

  "Obbi is daar na Engels, Mechele, Storm en Bolingoli de volgende exponent van. Ik wil uitdrukkelijk onze jeugdmedewerkers feliciteren met het uitstekende werk dat ze leveren. Ook een pluim voor de A-staf om deze talenten gepast klaar te stomen voor het grote werk."

  Manager Haeldermans: "Club is top voor jongeren"

  Stijn Haeldermans, ex-speler van onder andere Genk, Standard en Lommel, is de manager van Obbi Oulare. "Elders zouden we mooiere financiële voorwaarden kunnen krijgen, maar de sportieve ontwikkeling staat voorop. Daarin is Club echt top", zwaait Haeldermans met het wierookvat.

  "Knap van Club om Obbi weg te halen bij Rijsel. Toen geloofden weinigen in hem. Sinds hij op Club is, wordt hij uitstekend individueel en collectief begeleid. Dat zie je aan zijn evolutie."