• home
 • video
 • pas verschenen

  McLeish: "Het mooiste aan voetbal is de volgende match"

  "We hebben iets recht te zetten tegen Charleroi."

  Genk-coach Alex McLeish wil de teleurstellende bekeruitschakeling doorspoelen in de competitie tegen Charleroi. "We moeten dit uit ons hoofd zetten. Tegen Charleroi kunnen we alles weer rechtzetten."

  In de beker ging Genk woensdagavond pijnlijk onderuit tegen Racing Mechelen. "We hebben onszelf te kort gedaan", zegt de trainer op de clubwebsite. "Na de winst tegen Moeskroen zaten we nochtans in een positieve flow. Dit was een gemiste kans om vertrouwen te tanken."

  "Ik had het niet verwacht en ik heb er niet van kunnen slapen. Maar de dag nadien heb ik meteen tegen de spelers gezegd dat ze dit moesten vergeten. We mogen er geen mentale kwestie van maken. Het mooie aan voetbal is de volgende match. Dan kan je alles weer rechtzetten."

  "Tshimanga komt terug uit blessure en dus moet ik keuzes maken in de verdediging. Dat bezorgt me hoofdpijn, maar het is aangename pijn. Tegen Charleroi willen we de supporters weer doen lachen."