• home
 • video
 • pas verschenen

  Mboyo opgenomen in preselectie Rode Duivels

  Mboyo kroonde zich vorige week tot man van de match bij Genk.

  Genk-speler Mboyo maakt deel uit van de preselectie van de Rode Duivels voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Andorra en Bosnië-Herzegovina. Op 2 oktober hoort de spits of hij er al dan niet definitief bij is.

  Mboyo, goed voor twee caps bij de Rode Duivels, droeg twee jaar geleden voor het laatst het shirt van de nationale ploeg. Zijn laatste interland dateert van 14 november 2012, toen hij een halfuur meespeelde in de oefenwedstrijd tegen Roemenië.

  De laatste weken gaat het opnieuw de goede kant uit voor de aanvaller bij Genk. Marc Wilmots beloont hem nu voor die puike prestaties met een plaatsje in zijn voorselectie.

  Op 10 oktober geven de Rode Duivels in eigen huis Andorra partij, drie dagen later staat een uitwedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina op het programma. Of Mboyo er daadwerkelijk bij is, weet hij op 2 oktober.