• home
 • video
 • pas verschenen

  Vertonghen: "Verleng mijn contract bij Tottenham niet"

  Vertonghen heeft nog een contract voor 4 jaar bij de Spurs.

  De gesprekken tussen Tottenham en Jan Vertonghen over een contractverlenging zijn afgesprongen. Een nieuwe deal leek in de maak, maar de Rode Duivel laat zelf verstaan dat hij niet bijtekent. "Maar ik zeg niet waarom ik niet verleng", klinkt het.

  Jan Vertonghen draagt sinds 2012 het shirt van Tottenham. De verdediger heeft bij de Engelse club nog een contract voor vier seizoenen, maar Tottenham wou de verbintenis van de Rode Duivel graag openbreken.

  De zaakwaarnemer van Vertonghen zat de voorbije weken om de tafel met Tottenham en een nieuw akkoord zat in de pijplijn. Maar onder meer bij Sky Sports bevestigen Vertonghen en zijn makelaar dat er geen nieuw contract komt.

  "Ik teken niet bij", reageert Vertonghen. "Daarover heb ik een akkoord met de club, maar ik zeg niet waarom ik niet verleng. Ik heb hier nog een contract voor vier seizoenen. Ik ben hier heel tevreden en ik denk dat de club ook tevreden over mij is."

  Jan Vertonghen heeft zijn seizoensstart bij Tottenham wat gemist. Hij greep naast de aanvoerdersband en miste al enkele matchen. Afgelopen zomer schermde hij met interesse van andere clubs, maar een transfer kwam er niet.