• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Geneugden: "Ik verwacht een reactie op KV Mechelen"

  Van Geneugden: "Vanaf nu ligt de focus op KV Mechelen."

  Voor Waasland-Beveren liep het bezoek aan Lommel United in de beker met een sisser af. De tweedeklasser won met 2-1 en dat kan de Wase oefenmeester Ronny Van Geneugden maar moeilijk verteren. "Verliezen was niet ingecalculeerd", zegt hij.

  "In de eerste helft verliep de wedstrijd volgens plan. We hadden veel balbezit en konden enkele keren dreigen. Enkel bij de eindpass was het vaak net niet", zegt Van Geneugden op de website van Waasland-Beveren.

  "Op slag van rust kregen we dan een penalty tegen na balverlies. Die kwam uit de lucht gevallen. In de tweede helft voetbalden we met twijfel in plaats van met vertrouwen."

  "De ontgoocheling was enorm. Iedereen was nochtans gewaarschuwd. De spelers waren voorbereid en hadden elkaar op scherp gezet. Maar goed, vanaf vanavond focussen we ons volledig op de voorbereiding van onze volgende competitiewedstrijd, bij KV Mechelen."

  Van Geneugden verwacht een revanche van zijn spelersgroep. "Ik ga ervan uit dat de nederlaag in Lommel een "accident de parcours" was. We verwachten een antwoord in Mechelen om zo onze drukke week toch positief te kunnen afsluiten."

  "KV Mechelen is een ploeg met een sterke thuisreputatie. In hun vorige thuismatch hebben ze Westerlo serieus pijn gedaan. Wij zullen vanuit een bepaalde organisatie moeten spelen en het rendement dat we tegen Zulte Waregem hadden (1-4-zege, red) opnieuw halen.”