• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermaelen scoort bij zijn debuut in Barça-shirt

  Vermaelen en Suarez waren goed voor 3 van de 6 Barça-goals.

  Thomas Vermaelen heeft voor het eerst een match afgewerkt voor Barcelona. Met het tweede elftal maakte hij gehakt van een Indonesisch jeugdteam. Vermaelen kwam meteen tot scoren, Luis Suarez trof zelfs twee keer raak.

  Thomas Vermaelen traint al een tijdje mee met de A-kern van Barcelona, sinds hij hersteld is van zijn hamstringblessure. Tegen de -19-jarigen van Indonesië kon hij matchritme opdoen.

  Vermaelen werd uitgespeeld op de linksachter. Hij opende na drie minuten al de score na een eenvoudige kopbal. Luis Suarez, die nog samenspeelde met Vermaelen bij Ajax, hielp de score opdrijven tot 6-0. Suarez staat nog een tijdje aan de kant na zijn schorsing voor het bijtincident op het WK.

  Het doelpunt van Thomas Vermaelen