• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard kan tot eind november niet rekenen op Carcela

  Carcela ligt in de lappenmand.

  Heel veel plezier heeft Standard nog niet kunnen beleven aan Mehdi Carcela sinds hij vanuit Anzji Machatsjkala naar Luik teruggekeerd is. De flankspeler staat met een liesblessure opnieuw lang aan de kant.

  Niet alleen goed nieuws over Standard afgelopen zondag op de Freethiel. Waasland-Beveren werd dan wel met 0-2 verslagen, Mehdi Carcela moest voortijdig het speelterrein verlaten met een blessure aan zijn lies.

  Carcela liet met een handbeweging aan zijn kruis niet veel aan de verbeelding over en het verdict is navenant. "Dit is geen kwestie van een paar dagen of weken, maar van maanden. Mehdi zal pas eind november op de velden kunnen terugkeren", zegt de dokter van Standard.

  Carcela verlaat het veld: