• home
 • video
 • pas verschenen

  Jens Voigt steekt zich vol met kebab (en andere lekkernijtjes)

  Voigt toont graag zijn kebab.

  Nu Jens Voigt geniet van een welverdiend wielerpensioen is gezond eten even het laatste waar hij aan denkt. "Tegen Kerstmis wil ik dubbel zo veel wegen", twittert hij met een knipoog en een kebab in zijn hand.

  Vorige week stelde Voigt in Zwitserland het werelduurrecord scherper en daarmee zette hij een prachtig punt achter een lange loopbaan. Voigt keek uit naar het leven met zijn teerbeminde vrouw en zes kinderen en vooral naar een maaltijd waarin hij de calorieën eindelijk eens niet hoefde te tellen.

  En of hij met volle teugen geniet van zijn nieuwe leventje. Voigt heeft eindelijk de tijd gevonden voor enkele klusjes in huis en hapjes waar hij als wielrenner alleen maar van kon dromen. Een kebab, een boulet, een pannenkoek met alles erop en eraan en een groot stuk chocolade: Voigt draait er zijn hand niet voor om, getuige zijn tweets.

  De tweets van Voigt: