• home
 • video
 • pas verschenen

  Wat u nog moet onthouden uit Extra Time

  Tornike Okriasjvili maakt een supporter heel blij.

  De vreemde trainingsuren van Lierse, het goede elan van Westerlo en het shirt van Okriasjvili: enkele discussies en opvallende beelden uit Extra Time voor u gebundeld.

  Lierse traint onder de nieuwe coach 's avonds

  De nieuwbakken Lierse-coach Slavisa Stojanovic heeft alvast één opvallende verandering doorgevoerd bij Lierse: ze trainen de hele week op het uur van de wedstrijd. "Volgens een inspanningsfysioloog win je daar 1 procent mee", zegt Filip Joos. "Maar als je daar veel kwaaie wil mee genereert in de hoofden van de spelers, verlies je veel meer procenten", klinkt het in koor met Peter Vandenbempt.

  Westerlo op het elan van vorig seizoen

  Iets dieper in de Kempen, in Westerlo, loopt het dit seizoen veel lekkerder dan in Lier. De promovendus is met 13 punten gedeeld vierde, scoorde de meeste doelpunten en heeft met Frédéric Gounongbe de topschutter in huis. "Jongens als Aoulad komen tot ontbolstering", zegt Geert De Vlieger. "Ze beginnen goed aan het seizoen en dan zie je vaak dat zulke ploegen doorgaan op de drive van vorig seizoen."

  "Zulte Waregem moet rustig blijven"

  In zijn analyse op Radio 1 had Peter Vandenbempt de situatie van Zulte Waregem en Francky Dury al besproken en in Extra Time werd er ook uitvoerig over gedebatteerd. "Het is de realiteit van het voetbal, niet alleen voor Zulte Waregem", zegt Vandenbempt.

  Blij als een kind met het shirt van Okriasjvili

  Filip Joos schotelt ons in zijn "Keek op de week" weer opmerkelijke interessante, leuke en bizarre momenten voor. Zoals AA Gent dat hoog verdedigt op een vrije trap, spelers die hun shirt niét uittrekken en Okriasjvili die dat wel doet en een vrouwelijke supporter bijzonder blij maakt met het stukje textiel.

  De integrale uitzending van Extra Time