• home
 • video
 • pas verschenen

  Tyson helpt gecrashte motorrijder en krijgt fruitmand

  De foto die de motorrijder van Tyson nam en een van zijn motor.

  Mike Tyson staat vooral bekend om zijn agressiviteit, maar hij kan ook meelevend uit de hoek komen: zo hielp de ex-bokser vorige week een motorrijder die gecrasht was in Las Vegas. Hoe slecht het 29-jarige slachtoffer er ook aan toe was, hij had wel nog de ingeving om een fotootje te nemen. Achteraf bedankte hij Tyson met een fruitmand en een briefje.

  Ryan Chesley kwam vorige week dinsdag zwaar ten val met zijn motor op Interstate 15 in Las Vegas, toen een taxi hem de pas afsneed. De advocaat van Chesley vertelde dat zijn cliënt op de grond lag en toen hij opkeek Tyson herkende.

  "Hij dacht dat hij hallucineerde en in een andere wereld was", deed de advocaat het verhaal. De motorrijder, die bij de crash een pak breuken en gescheurde spieren en ligamenten opliep, kon zijn rechterhand nog gebruiken en nam daarmee een foto met zijn smarthpone.

  Tyson hield de omstaanders die de motorrijder wilden helpen weg van de crash, omdat dat niet veilig was voor de man. "Hij praatte ook kalm op hem in. Toen de ambulanciers ter plaatse kwamen, verdween hij, zoals een of andere superheld zou doen."

  Drie dagen later stuurde Chesley een fruitmand naar zijn redder. Met een briefje erbij: "Beste Iron Mike, hartelijk dank om voor mij te zorgen na mijn ongeval. Het moet zowat de meest geruststellende zaak ter wereld zijn als Mike Tyson mensen rondom zegt dat ze me niet mochten aanraken. Ik kan je nooit genoeg bedanken."

  Volgens een persoonlijke assistent van Tyson viel de fruitmand in de smaak en was ze tegen maandag al half verorberd. "Vooral de pistaches waren populair", klonk het.