• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini is klaar voor terugkeer bij United

  "Back to Manchester tonight ready for training tomorrow!"

  Marouane Fellaini staat weer een stapje dichter bij zijn terugkeer op het voetbalveld. De Rode Duivel heeft zijn revalidatie bij Lieven Maesschalck afgewerkt en is teruggekeerd naar Manchester. Normaal gezien kan hij meteen de training hervatten bij United.

  Fellaini blesseerde zich in augustus op training aan zijn enkel, miste de interland van de Rode Duivels tegen Australië en zag zijn seizoensbegin bij United de mist ingaan. Hij revalideerde, samen met Christian Benteke, in Antwerpen bij kinesist Lieven Maesschalck en is nu klaar voor zijn comeback.

  Na een moeilijk eerste seizoen in Manchester wil de middenvelder bewijzen dat hij wel degelijk zijn plaats heeft bij de topclub. En die kan de kracht en gestalte van Fellaini misschien wel gebruiken, want ook onder coach Louis van Gaal heeft United, ondanks heel wat aanvallend geweld, zijn start gemist.