• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelman Bajkovic moet Lierse netten droog houden

  Bajkovic trainde gisteren al mee met Lierse.

  Lierse kan met zijn jonge ploeg nog wat ervaring gebruiken en hoopt die in Boban Bajkovic te vinden. De Servische doelman werkte bij Rode Ster Belgrado al samen met Lierse-coach Slavisa Stojanovic. Hij tekende een contract van één seizoen.

  De 29-jarige Bajkovic, die sinds dit seizoen een vrije speler was, trainde gisteren mee met Lierse. Beide partijen bereikten een principeakkoord dat vandaag uitmondde in een contract van één seizoen.

  Bajkovic zal de concurrentie moeten aangaan met Igor Berezovski en Nathan Goris. Berezovski liep gisteren op training overigens een blessure aan zijn lies op. Het is niet bekend hoe lang hij out is.

  Bajkovic stond de laatste tien jaar op de loonlijst van de Servische topclub Rode Ster Belgrado. Vorig seizoen werd hij, samen met huidig Lierse-trainer Stojanovic, kampioen met de club.