• home
 • video
 • pas verschenen

  De Sutter maakt rentree in wedstrijdkern Club Brugge

  De Sutter speelt tegen Kortrijk misschien voor het eerst dit seizoen.

  Tom De Sutter is geselecteerd voor de wedstrijd van Club Brugge tegen KV Kortrijk. De centrumspits werd op 20 juni geopereerd als gevolg van een liesblessure. Hij miste de volledige voorbereiding en alle voorbije competitie- en Europese duels.

  Tom De Sutter is één van de twintig namen die door Michel Preud'homme op papier zijn gezet voor de West-Vlaamse derby tussen Club Brugge en KV Kortrijk. Voor de aanvaller eindigt daarmee een inactiviteit van enkele maanden.

  De ex-spits van Anderlecht sukkelde al een tijdje met problemen ter hoogte van zijn liesstreek en de buikspieren. Op het einde van juni bleek een operatie onafwendbaar.

  De terugkeer van De Sutter komt juist op tijd, want de West-Vlamingen kunnen nog altijd niet rekenen op Castillo. De Chileen is nog niet hersteld van een blessure, net zoals de Israëliër Lior Refaelov. Club Brugge ontvangt zondag om 18u KV Kortrijk in het Jan Breydelstadion.