• home
 • video
 • pas verschenen

  Yellow Tigers winnen ook tweede oefenduel tegen Poolse kampioen

  De Yellow Tigers (archief) maken zich op voor het WK.

  De Yellow Tigers zijn in de laatste rechte lijn richting WK. De Belgische volleybalvrouwen hebben opnieuw een goede generale gehouden tegen de Poolse kampioen Chemik Police. De Tigers wonnen met 3-0, de setstanden waren 25-23, 25-20 en 25-19.

  De uitverkochte sporthal in Couvin zag een Belgische ploeg, zonder de geblesseerde Aelbrecht, die met prima aanvallen en goed verdedigend werk de tegenstander steevast onder druk kon zetten. Het werd, ondanks meer tegenstand dan de vorige wedstrijd, toch nog een gemakkelijke zege.

  Eerder wonnen de Tigers ook hun eerste wedstrijd tegen Chernik Police met 3-0. De setstanden waren toen 25-20, 25-11 en 25-20. Zondagochtend vertrekken de dames richting Italië. Ze spelen hun eerste wedstrijd tegen Cuba.

  België speelde vandaag met: Dirickx, Vandesteene, Leys, Bland, Heyrman, Van Hecke en libero Courtois. Vielen in: Van de Vyver, Coolman.