• home
 • video
 • pas verschenen

  Wegen van AA Gent en Yassine El Ghanassy scheiden

  El Ghanassy speelde vijf seizoenen in het blauw-wit van AA Gent.

  AA Gent heeft het contract van Yassine El Ghanassy ontbonden. De 24-jarige Belg van Marokkaanse oorsprong komt niet langer voor in de plannen van trainer Vanhaezebrouck. El Ghanassy kende vooral in zijn eerste passage bij AA Gent succes, maar verdwijnt er nu van het toneel.

  "AA Gent wenst Yassine te bedanken voor alle mooie momenten die speler en club samen hebben beleefd en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière", klinkt een korte mededeling op de clubwebsite. Voor AA Gent kwam de grillige flankaanvaller 173 keer in actie en hij scoorde daarin 22 doelpunten.

  Bij de Oost-Vlamingen, die op dit moment op een tweede plaats pronken in de Jupiler Pro League, had El Ghanassy nog een contract tot 2016, maar het was al langer duidelijk dat hij geen toekomst meer had in de Ghelamco Arena.

  Begin dit jaar werd de voormalige Rode Duivel (één cap) tot eind vorig seizoen uitgeleend aan Al Ain FC. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten bedong ook een aankoopoptie, maar lichtte die niet. Het was al zijn derde uitleenbeurt na passages bij West Bromwich Albion en Heerenveen.