• home
 • video
 • pas verschenen

  Poolse handtekeningjagers klampen Lokerse assistent Danny Veyt aan

  Danny Veyt deelt handtekeningen uit in Polen

  Lokeren is woensdag neergestreken in Polen voor zijn Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau. De bekendste Lokeren-man bleek niet doelman Copa of goudhaantje Vanaken, maar wel assistent-coach Danny Veyt.

  Het moet een poosje geleden zijn dat Danny Veyt nog zoveel handtekeningen moest zetten. De assistent-coach van Lokeren schrok zich woensdag dan ook een hoedje toen hij bij zijn aankomst in Polen werd aangeklampt door enkele lokale voetbalfans.

  De Poolse handtekeningjagers vergisten zich niet en hadden het wel degelijk gemunt op Veyt, die verbaasd reageerde. "Ze kwamen met boeken van Mexico '86 naar me toe. Blijkbaar herinnerden ze mij nog van dat WK", zegt Veyt in Het Laatste Nieuws en Gazet van Antwerpen.

  Danny Veyt was in 1986 een van de Rode Duivels die verrassend vierde werden op het WK. De aanvaller kwam in vijf wedstrijden aan de aftrap en scoorde ook in de derde groepswedstrijd tegen Paraguay. Bekijk hieronder nog eens de beelden van dat doelpunt.

  Danny Veyt scoort tegen Paraguay op het WK '86