• home
 • video
 • pas verschenen

  Heynen met Duitsland in halve finales van het WK

  Heynen en Duitsland (archief) staan bij de beste vier volleyballanden.

  De halve finales van het WK volleybal bij de mannen zijn bekend en Duitsland is erbij. Onze oosterburen worden gecoacht door Vital Heynen. In de halve finales speelt Duitsland tegen gastland Polen, Frankrijk treft Brazilië.

  Duitsland kwam in de derde groepsfase uit tegen Frankrijk en Iran. Tegen Frankrijk werd met 3-0 verloren, maar Iran werd met dezelfde cijfers opzijgezet. De Iraniërs verloren daarna ook nog met 3-2 van Frankrijk.

  In de andere poule verraste Polen door Brazilië met 3-2 te kloppen. Brazilië nam daarna met 3-0 de maat van Rusland, dat in de slotmatch ook met 3-2 verloor van Polen.

  Halve finales:

  • Frankrijk - Brazilië - zaterdag
  • Duitsland - Polen - zaterdag