• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Contractverlenging voor Hazard wenkt"

  "Hazard kan een van de grootsten worden."

  Chelsea-coach José Mourinho voorspelt dat Rode Duivel Eden Hazard binnenkort zal bijtekenen. "Hij is een speler die we absoluut willen houden." Met de contractverlenging zou Hazard een van de topverdieners in het voetbal worden.

  Mourinho heeft op een persconferentie gereageerd op de berichten over de contractonderhandelingen tussen Chelsea en Hazard.

  "Hazard heeft nog een contract tot 2017 bij ons, maar het klopt dat we over een langere deal praten. Eden zei al voor het WK dat hij bij Chelsea wil blijven en hij is een speler die we willen houden."

  "Hij betekent veel voor ons, hij is een fantastische speler die elke dag hard werkt om nog beter te worden. Met zijn talent kan hij uitgroeien van een topspeler tot een van de grootste voetballers van zijn generatie."

  "We zijn bij dat hij bij Chelsea wil blijven en het is enkel nog een kwestie van tijd voor zijn handtekening onder een nieuw contract staat", zegt Mourinho.

  Hazard zou bij zijn contractverlenging ook een flinke loonsverhoging krijgen. Een weekloon van om en bij de 255.000 euro zou hem de bestbetaalde speler van Chelsea maken.