• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV moet goudhaantje Depay zes tot acht weken missen

  Depay (r) trof op het voorbije WK raak tegen Australië.

  PSV leed tegen PEC Zwolle afgelopen weekend zijn eerste nederlaag van het seizoen. Als klap op de vuurpijl viel ook international Memphis Depay uit met een liesblessure. De aanvaller is zes tot acht weken buiten strijd.

  Memphis Depay moest in de topper tegen Zwolle al na een kwartier de strijd staken. Verder onderzoek toonde aan dat de Nederlandse international, die op het WK scoorde tegen Australië, een spierscheuring in zijn lies heeft opgelopen.

  Daardoor moeten de Eindhovenaren het vermoedelijk zes tot acht weken stellen zonder hun 20-jarig goudhaantje. Depay genoot de voorbije transferperiode van veel buitenlandse interesse, maar besliste toch een nieuw contract bij PSV te tekenen.