• home
 • video
 • pas verschenen

  "Van den Broeck moet nu goed de winter ingaan en 2015 voorbereiden"

  Jurgen Van den Broeck reed de Vuelta niet uit.

  Jurgen Van den Broeck heeft zijn seizoen niet kunnen redden in de Vuelta. "We mogen niet vergeten dat hij een zware revalidatie heeft moeten doormaken", zegt Van den Broecks manager Jef Van den Bosch aan Sporza.

  2014 is voor Jurgen Van den Broeck om snel te vergeten. In de Tour zat een verhoopte toptienplaats er net niet in en in de voorbije Vuelta stapte hij in de 13e rit in de bezemwagen. Jef Van den Bosch, de manager van Jurgen Van den Broeck, neemt het op voor zijn poulain.

  "Er worden veel zaken verteld, maar we moeten er bij stilstaan dat Jurgen een heel zware revalidatie heeft moeten doormaken. Hij heeft er alles voor gedaan om opnieuw aan de top te geraken. Met zijn derde plaats in de Dauphiné en zijn 13e plek in de Tour toont hij dat hij toch weer op topniveau presteert", zegt Van den Bosch aan Sporza.

  "Het is nu zaak om goed de winter in te gaan en een goed seizoen voor te bereiden zodat hij er in 2015 weer helemaal kan staan. Het lijkt mij evident dat dat bij Lotto-Belisol zal zijn. Jurgen heeft nog een contract voor 2015 en heeft de intentie om bij de ploeg te blijven."